نی‌ نی سایت

خوراکی خوشمزه: خلاصه تجربیات نی نی سایتی ها




خوراکی خوشمزه: خلاصه تجربیات نی نی سایتی ها

  • پیشنهاد 1: کیک یزدی خونگی با عطر هل و گلاب، عالیه برای عصرونه!
  • پیشنهاد 2: فرنی با شیره انگور، مقوی و خوشمزه برای بچه ها!
  • پیشنهاد 3: حلیم خونگی با گوشت بوقلمون، یه غذای کامل و سالم!
  • پیشنهاد 4: آش رشته با کشک فراوون، یه غذای سنتی و دوست داشتنی!
  • پیشنهاد 5: شله زرد با زعفرون زیاد و خلال بادوم، یه دسر خوش عطر و طعم!
  • پیشنهاد 6: کتلت سیب زمینی با سبزیجات معطر، یه غذای ساده و خوشمزه!
  • پیشنهاد 7: میرزا قاسمی با بادمجان کبابی، یه غذای شمالی اصیل!
  • پیشنهاد 8: کشک بادمجون با گردو و نعناع داغ، یه پیش غذای لذیذ!
  • پیشنهاد 9: املت گوجه فرنگی با پیاز داغ و ادویه، یه صبحانه سریع و مقوی!
  • پیشنهاد 10: خوراک لوبیا چیتی با رب انار، یه غذای گیاهی خوش طعم!
  • پیشنهاد 11: عدسی با گلپر و سرکه، یه صبحانه یا شام سبک و سالم!
  • پیشنهاد 12: سوپ جو با شیر و خامه، یه پیش غذای کرمی و خوشمزه!
  • پیشنهاد 13: سالاد الویه با سیب زمینی و تخم مرغ آب پز، یه سالاد پرطرفدار!
  • پیشنهاد 14: ماکارونی با سس گوشت و قارچ، یه غذای کلاسیک و دوست داشتنی!
  • پیشنهاد 15: لازانیا با گوشت و پنیر، یه غذای ایتالیایی لذیذ!
  • پیشنهاد 16: پیتزا خونگی با سوسیس و کالباس، یه فست فود خوشمزه!
  • پیشنهاد 17: سمبوسه با سیب زمینی و پیاز، یه میان وعده تند و تیز!
  • پیشنهاد 18: پیراشکی با کرم کاسترد، یه شیرینی خوشمزه برای عصرونه!
  • پیشنهاد 19: ژله با میوه های تازه، یه دسر خنک و خوش رنگ!
  • پیشنهاد 20: بستنی خونگی با طعم های مختلف، یه دسر تابستونی!

امیدوارم این لیست براتون مفید بوده باشه و بتونید از این پیشنهادات خوشمزه استفاده کنید!

منتظر نظرات و پیشنهادات شما در مورد این خوراکی های خوشمزه هستم!





خوراکی خوشمزه: تجربیات نی نی سایتی ها

خوراکی خوشمزه: گلچینی از تجربیات نی نی سایت!

ته چین مرغ زعفرانی با طعم بهشتی

خیلی از مامانای نی نی سایت میگن راز یه ته چین خوشمزه، مرینیت کردن مرغ با زعفرون، پیاز داغ و ادویه مخصوصه. یادتون نره یکم ماست چکیده هم اضافه کنید!برنج رو حتما آبکش کنید و کمی دون تر بردارید تا بعد از پخت خمیر نشه. لایه لایه برنج و مرغ رو توی قابلمه بچینید و حسابی فشار بدید تا منسجم بشه. کره آب شده رو هم فراموش نکنید. یه ته دیگ طلایی با کره یه چیز دیگست!عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کندبرای ته چین قالبی، می تونید از قالب کمربندی استفاده کنید. حتما قبل از برگردوندن ته چین، لبه هاش رو با چاقو آزاد کنید. تزئینش هم که دیگه سلیقه ایه! از زرشک، خلال پسته و بادوم می تونید استفاده کنید.

کیک یزدی خانگی، لطیف و خوش عطر

توی نی نی سایت خیلی ها میگن بهره‌گیری از روغن جامد یا کره آب شده توی بافت کیک یزدی خیلی تاثیر داره. به جای ماست معمولی، از ماست سون استفاده کنید تا کیک تون پوک تر بشه. اضافه کردن کمی هل ساییده عطر فوق العاده ای به کیک میده. فر رو حتما از قبل گرم کنید و حرارتش رو دقیق تنظیم کنید. مایع کیک رو تا دو سوم قالب ها پر کنید. قبل از پخت روی کیک ها رو یه برش کوچیک بزنید تا خوب پف کنه. بعد از پخت، اجازه بدید کیک ها کمی خنک بشن بعد از قالب جدا کنید.

خورشت قورمه سبزی، سلطان سفره ایرانی


خوراکی خوشمزه: تجربیات نی نی سایتی ها

خوراکی خوشمزه: 20 تجربه ناب از نی نی سایت

قورمه سبزی رو با گوشت گوسفندی درست کنید تا طعم بهتری داشته باشه. گوشت خورشتی رو از قبل تفت بدید. سبزی قورمه رو حسابی سرخ کنید ولی مواظب باشید نسوزه!لوبیا چیتی بهترین انتخاب برای قورمه سبزیه. از شب قبل خیس کنید. لیمو عمانی رو سوراخ کنید و توی آب ولرم بذارید تا تلخیش گرفته بشه. برای خوش رنگ شدن خورشت، کمی رب گوجه فرنگی اضافه کنید. حرارت رو کم کنید و اجازه بدید خورشت آروم آروم جا بیفته. یه قاشق شنبلیله خشک آخرای پخت عطر و طعم قورمه رو تکمیل می کنه.


آش رشته مامان پز

همیشه آش رشته مامانم یه چیز دیگه است. راز خوشمزگیش سبزی تازه و مقدار زیاد کشکه!من خودم یه کم نعنا داغ بیشتر میریزم، عالی میشه!یه کم پیاز داغ کاراملی هم بهش اضافه کنین، محشره!مامان من همیشه رشته آشی رو خودش درست میکنه. یه ذره گوشت قلقلی هم توش بندازین بچه ها دوست دارن. من شنیدم بعضیا توش کدو حلوایی هم میریزن. کسی امتحان کرده؟آش رشته رو باید بذاری آروم آروم جا بیفته.

ته چین مرغ زعفرانی

ته چین مرغ زعفرانی رو با زرشک و بادوم تفت داده شده تزیین کنید!حتما مرغ رو با پیاز و ادویه خوب بپزید که طعمش عالی بشه. برای اینکه ته چین قالبی دربیاد، کف قابلمه رو روغن بریزید و با زعفران آغشته کنید. یه مقدار ماست چکیده به مخلوط برنج اضافه کنین خیلی خوب میشه. من یه بار هویج رنده شده هم توش ریختم. خوشمزه شد. تخم مرغ ها رو خوب بزنید تا ته چین پفکی بشه. بعد از پخت بذارید یکم خنک بشه بعد برش بزنید.

کباب کوبیده اصیل

کباب کوبیده رو با پیاز رنده شده (آب گرفته شده) و نمک و فلفل ورز بدید. یه کوچولو جوش شیرین بهش بزنید، ترد میشه. حتما از گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفندی و گوساله استفاده کنید. برای اینکه کباب از سیخ نیفته، خوب ورز بدید و بذارید یه کم تو یخچال بمونه. من برای طعم بهتر یه کم سماق هم میزنم. زغال خوب برای پخت کباب خیلی مهمه. هنگام پخت مدام سیخ ها رو بچرخونید.

قرمه سبزی جا افتاده

قورمه سبزی رو با سبزی تازه و سرخ شده درست کنید. حتما از لوبیا چیتی استفاده کنید. یه کوچولو شنبلیله خشک بهش بزنید عطرش محشر میشه. برای اینکه خورشتتون خوشرنگ بشه از روغن حیوانی استفاده کنید. من یه کم رب گوجه هم بهش میزنم. آب نارنج تازه هم طعمش رو عالی میکنه. قورمه سبزی رو بذارید حسابی جا بیفته.

نمایش بیشتر

‫3 دیدگاه ها

  1. کیک یزدی ما همیشه تو مهمونی ها آب میشه روی زبان مهمونا، موقع پخت یه ذره گلاب اضافی میریزن که عطرش تا فرداشم تو خونه میمونه.

    فرنی شیره انگور رو با دارچین میپزن خیلی خوشمزه تر میشه، بچه ها عاشقش میشن.

    حلیم بوقلمون رو با دارچین و شکر سرو میکنیم، شیرینی و طعمش عالیه.

    توی آش رشته همیشه یه کم کشک اضافه میریزم، مزه رو چند برابر میکنه.

    شله زرد رو با یه کم گلاب و زعفرون میپزم، رنگش خیلی جذاب میشه.

    کتلت سبزیجات رو با نان تست سرو میکنیم، تردی و نرمی رو باهم داره.

    میرزاقاسمی رو با روغن کنجد درست میکنم، طعم دودیش محشره.

    کشک بادمجون رو با گردوی خرد شده میخوریم، تردی گردو حسابی بهش میاد.

    املت گوجه رو با پنیر پیتزا میکشم، آبدار و خوشمزه میشه.

    لوبیا چیتی رو با نعنا داغ میپزم، عطری که میده شبیه غذاهای رستورانیه.

    عدسی رو با یه قطره لیموترش میخوریم، طعمش رو خیلی بهتر میکنه.

    سوپ جو رو با سبزیجات تازه میپزم، حسابی مقوی میشه.

    سالاد الویه رو با خیارشور ریز شده مخلوط میکنم، ترشی خفیفش عالیه.

    ماکارونی سس قارچ رو با پنیر پارمزان میپاشیم، خوشمزگیش دوچندان میشه.

    لازانیا رو با سس بشامل میپزم، نرمی و طعمش بی نظیره.

    پیتزا خونگی رو با فلفل دلمه ای رنگی میپزیم، هم خوشگل میشه هم خوشمزه.

    سمبوسه سیب زمینی رو با ادویه کاری پر میکنیم، تندی و عطرش عالیه.

    پیراشکی رو با یه کم پودر قند تزیین میکنیم، شیرینیش رو بیشتر میکنه.

    ژله میوه ای رو با تکه های میوه تزیین میکنم، بچه ها عاشق رنگ و لعابش میشن.

    بستنی خونگی رو با شیرعسل درست میکنیم، طعمش رو محبوبه.

  2. امیرحسین گفت:

    روز بخیر! من تا حالا چند تا از این غذاها رو درست کردم ولی مخصوصا کیک یزدی خیلی برام جالب بود. میدونستی اگه مایه کیک رو دقیق اندازه نگیری سفت میشه؟ من یک بار اینقدر سفت شد که با چاقو باز نمیشد.

    شیرینی و هل این کیک واقعا آدم رو میبره به دوران بچگی. تازه بوی گلاب که تو خونه پیچید همه میپرسن چی پختید. وقتی بردنش مدرسه همه دوستام دوسش داشتن، حتی معلم ورزشمون که همیشه مراقب رژیمشه سه تا خورد.

    کباب کوبیده ولی برام تجربه خنده داری شد. اولش پیاز رو آب نکرده بودم و سیخ ها تو باربیکیو جدا شد. کباب ها افتادن تو ذغال، بابام گفتن حالا کباب دودی درست کردی! ولی دفعه بعدی که درست کردم همه تعریف کردن.

    کسی هم مثل من این غذاها رو امتحان کرده؟ من همیشه دوست دارم تجربه های جدید رو بشنوم. به نظرتون چه چیز دیگه ای میتونیم به این لیست اضافه کنیم؟ بعضی وقت ها ساده ترین غذاها بهترین مزه رو دارن.

  3. یه بار کتلت سیب زمینی درست کردم که مثل خمیر شد 😂 فهمیدم مشکل از زیاد له کردن سیب زمینی بود… حالا همیشه یه ذره تیکه های کوچیک سیب زمینی تو مخلوط میذارم تا بافت بهتری داشته باشه

    تو آش رشته مادرم همیشه یه استکان آب غوره میریزه که ترشیش عالیه… ولی من یه بار زیادی ریختم حسابی ترش شد… یاد گرفتم باید کم کم اضافه کرد تا ذائقه رو بسنجی

    برای کیک یزدی بعضیا از گلاب خیلی استفاده میکنن… ولی من دیدم اگه یه کم عرق بهارنارنج هم بهش اضافه کنی عطرش چند برابر میشه

    راستی یه نکته ریز درباره حلیم… اگه موقع پخت مرتب هم نزنی ته میگیره… من یه بار ته گندم هایم سوخت😅

    یکم به تخم مرغ املت نمک و فلفل بزنین قبل از ریختن تو ماهیتابه… طعمش خیلی فرق میکنه… ازون املت های بی مزه در نمیاد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا