نی‌ نی سایت

لیست خوشمزه غذاهای نونی ایرانی: گلچینی از نی نی سایت!

دنبال یه شام سریع و خوشمزه میگردی که با نون خورده بشه؟ دیگه نگران نباش! توی این پست، یه لیست کامل از غذاهای نونی ایرانی رو برات جمع آوری کردیم. این لیست بر اساس تجربه های مامانای با سلیقه در نی نی سایت تهیه شده، پس مطمئن باش کلی ایده ی خوب توش پیدا میکنی!

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

این لیست شامل غذاهای متنوعی میشه، از کوکو و کتلت گرفته تا میرزا قاسمی و اشکنه. پس با هر سلیقه ای، حتما یه غذای خوشمزه پیدا میکنی که با نون نوش جان کنی!

  • کتلت سیب زمینی
  • کوکو سبزی
  • کوکو سیب زمینی
  • کوکو کدو
  • املت گوجه
  • میرزا قاسمی
  • کشک بادمجان
  • حلیم بادمجان
  • عدسی
  • لوبیا پلو (بدون برنج، فقط خوراک لوبیا با نون)
  • خوراک مرغ
  • خوراک قارچ
  • اشکنه
  • آش رشته
  • آش جو
  • دال عدس
  • فلافل
  • سمبوسه
  • سیب زمینی سرخ کرده (همراه تخم مرغ نیمرو یا آب پز)
  • نان و پنیر و گردو
  • نیمرو

امیدوارم این لیست بهت کمک کنه تا دیگه برای شام چی درست کنم، سردرگم نشی! یادت نره، خلاقیت به خرج بده و با توجه به موادی که توی خونه داری، این غذاها رو به سلیقه ی خودت تغییر بده.

نوش جان!

منتظر نظرات و پیشنهادات شما در مورد این لیست هستیم! اگه غذای نونی خوشمزه ی دیگه ای هم میشناسی، حتما توی قسمت نظرات با ما به اشتراک بذار!




21 ایده غذای نونی خوشمزه ایرانی (تجربه مامان‌ها در نی نی سایت)

21 ایده غذای نونی خوشمزه ایرانی (تجربه مامان‌ها در نی نی سایت)

کتلت

کتلت یکی از محبوب‌ترین غذاهای نونی ایرانیه که همه دوستش دارن. راحت و سریعه و میشه با نون باگت یا نون لواش خورد. خیلی از مامانا تو نی نی سایت میگن با پوره سیب زمینی و گوشت چرخ کرده درست میکنن و یه کم سبزی هم توش میریزن. بعضی ها هم توش آرد نخودچی می ریزن تا منسجم تر بشه. توی تابه با روغن سرخ میکنن تا طلایی بشه. میشه با گوجه و خیارشور و سبزی خوردن سرو کرد. بچه ها عاشقشن!یه غذای کامل و خوشمزه!

کوکو سبزی

کوکو سبزی یه گزینه عالی برای یه شام سبک و خوشمزه است. با نون سنگک یا نون بربری خیلی میچسبه. مامانا معمولا با سبزی های معطر مثل تره، جعفری، گشنیز و شوید درست میکنن. تخم مرغ و آرد هم برای انسجامش لازمه. بعضی ها گردو و زرشک هم بهش اضافه میکنن که خیلی خوشمزه میشه. هم توی تابه میشه سرخ کرد هم توی فر. با ماست و خیار خیلی خوشمزه میشه!سرشار از ویتامین و مواد مغذی!

کوکو سیب زمینی

کوکو سیب زمینی هم مثل کوکو سبزی خیلی راحته و طرفدار زیاد داره. با نون تازه خیلی خوشمزه‌ست. سیب زمینی پخته و رنده شده ماده اصلی این غذاست. تخم مرغ و آرد هم برای چسبندگی لازمه. بعضی ها پیاز داغ هم بهش اضافه میکنن. توی تابه با روغن سرخ میکنن تا طلایی بشه. با سس کچاپ خیلی میچسبه!یه غذای اقتصادی و سیر کننده!

املت

املت یه غذای سریع و آسونه که برای صبحانه، ناهار یا شام مناسبه. با نون بربری خیلی خوشمزه میشه. تخم مرغ و گوجه فرنگی اصلی ترین مواد تشکیل دهنده املت هستند. میشه پیاز داغ و فلفل دلمه ای هم بهش اضافه کرد. با ادویه های مختلف میشه طعمشو بهتر کرد. توی تابه با روغن سرخ میکنن تا پخته بشه. با نون و سبزی خوردن خیلی میچسبه!یه غذای ساده و مقوی!

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی یه غذای گیلانی خوشمزه است که با بادمجان کبابی درست میشه. با نون بربری یا نون سنگک خیلی خوشمزه میشه. بادمجان کبابی، گوجه فرنگی، سیر و تخم مرغ مواد اصلی میرزا قاسمی هستند. بادمجان ها رو کباب میکنن و بعد پوستشو میگیرن و له میکنن. گوجه فرنگی ها رو هم رنده میکنن و با سیر تفت میدن. بعد همه مواد رو با هم مخلوط میکنن و تفت میدن. تخم مرغ رو هم بهش اضافه میکنن. با نون و سبزی خوردن و سیر ترشی خیلی میچسبه!

نیمرو

ساده تر از نیمرو مگه داریم؟! یه غذای سریع و آسون برای وقتایی که حوصله آشپزی نداریم. با نون بربری خیلی میچسبه. فقط یه تخم مرغ و یه تابه لازم داره!میشه با کره یا روغن نیمرو رو درست کرد. با نمک و فلفل طعمش رو بهتر کنید. میشه با گوجه و خیارشور سرو کرد. یه غذای فوری و سیر کننده!یه انتخاب عالی برای صبحانه!

کشک بادمجان

کشک بادمجان یه غذای سنتی و خوشمزه است که با بادمجان سرخ شده و کشک درست میشه. با نون بربری خیلی میچسبه. بادمجان سرخ شده، کشک، پیاز داغ و سیر داغ مواد اصلی این غذا هستند. بادمجان ها رو سرخ میکنن و بعد له میکنن. پیاز داغ و سیر داغ رو هم آماده میکنن. بعد همه مواد رو با هم مخلوط میکنن و تفت میدن. با نعنا داغ و گردو تزیین میکنن. با نون و سبزی خوردن خیلی میچسبه!

خوراک لوبیا

خوراک لوبیا یه غذای مقوی و سیر کننده است که برای فصل سرما خیلی مناسبه. با نون بربری یا نون باگت خیلی خوشمزه میشه. لوبیا چیتی، پیاز، رب گوجه فرنگی و ادویه جات مواد اصلی این غذا هستند. لوبیا رو از قبل خیس میکنن و بعد میپزن. پیاز رو تفت میدن و رب گوجه فرنگی رو بهش اضافه میکنن. بعد لوبیا رو بهش اضافه میکنن و با ادویه جات میپزن. میشه آبلیمو هم بهش اضافه کرد. با نون و ترشی خیلی میچسبه!

عدسی

عدسی یه غذای مقوی و سالم برای صبحانه یا شام. با نون بربری خیلی خوشمزه میشه. عدس، پیاز، سیب زمینی و ادویه جات مواد اصلی این غذا هستند. عدس رو از قبل خیس میکنن و بعد میپزن. پیاز رو تفت میدن و سیب زمینی رو بهش اضافه میکنن. بعد عدس رو بهش اضافه میکنن و با ادویه جات میپزن. میشه آبلیمو هم بهش اضافه کرد. با نون و گلپر خیلی میچسبه!

الویه

سالاد الویه یه غذای سرد و خوشمزه است که برای پیک نیک و مهمونی ها خیلی مناسبه. با نون باگت یا نون تست خیلی خوشمزه میشه. سیب زمینی پخته، تخم مرغ پخته، مرغ پخته، خیارشور، نخود فرنگی و سس مایونز مواد اصلی این غذا هستند. همه مواد رو ریز خرد میکنن و با سس مایونز مخلوط میکنن. میشه آبلیمو و فلفل هم بهش اضافه کرد. با نون و سبزی خوردن خیلی میچسبه!یه غذای کامل و خوشمزه!بچه ها عاشقشن!

سوسیس تخم مرغ

سوسیس تخم مرغ یه غذای سریع و آسونه که برای صبحانه یا شام مناسبه. با نون بربری خیلی میچسبه. سوسیس و تخم مرغ مواد اصلی این غذا هستند. سوسیس رو خرد میکنن و تفت میدن. بعد تخم مرغ رو بهش اضافه میکنن. با نمک و فلفل طعمش رو بهتر کنید. میشه با گوجه و خیارشور سرو کرد. یه غذای فوری و سیر کننده!

بندری

ساندویچ بندری یه ساندویچ تند و خوشمزه است که طرفدار زیاد داره. با نون باگت خیلی میچسبه. سوسیس، پیاز، رب گوجه فرنگی و ادویه جات تند مواد اصلی این ساندویچ هستند. پیاز رو تفت میدن و سوسیس رو بهش اضافه میکنن. بعد رب گوجه فرنگی و ادویه جات تند رو بهش اضافه میکنن. همه مواد رو با هم تفت میدن. با خیارشور و گوجه فرنگی سرو میکنن. یه ساندویچ تند و آتشین!

فلافل

فلافل یه غذای گیاهی و خوشمزه است که با نخود درست میشه. با نون پیتا یا نون باگت خیلی میچسبه. نخود، پیاز، سیر، ادویه جات و سبزیجات معطر مواد اصلی این غذا هستند. نخود رو از قبل خیس میکنن و بعد چرخ میکنن. پیاز، سیر، ادویه جات و سبزیجات معطر رو هم بهش اضافه میکنن. همه مواد رو با هم مخلوط میکنن و به صورت توپک های کوچیک در میارن. توپک ها رو توی روغن سرخ میکنن. با ترشی، خیارشور و گوجه فرنگی سرو میکنن.

کباب تابه ای

کباب تابه ای یه کباب خوشمزه و آسونه که توی تابه درست میشه. با نون بربری یا نون سنگک خیلی میچسبه. گوشت چرخ کرده، پیاز، ادویه جات و زعفران مواد اصلی این کباب هستند. گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده و ادویه جات مخلوط میکنن. کف تابه پهن میکنن و روی حرارت میذارن تا بپزه. بعد برش میزنن و سرو میکنن. با گوجه فرنگی کبابی و پیاز سرو میکنن. یه کباب خوشمزه و سریع!

کوفته تبریزی (مینی)

کوکته تبریزی یه غذای سنتی و خوشمزه است. درست کردنش ممکنه کمی زمان بر باشه، اما طعمش عالیه. خوردن کوفته تبریزی مینی با نون لواش هم خالی از لطف نیست. گوشت چرخ کرده، لپه، برنج، سبزیجات معطر و تخم مرغ مواد اصلی کوفته تبریزی هستند. لپه و برنج رو از قبل خیس میکنن و میپزن. گوشت چرخ کرده رو با لپه، برنج، سبزیجات معطر و تخم مرغ مخلوط میکنن و ورز میدن. به صورت توپک های بزرگ در میارن و توی سس گوجه فرنگی میپزن. با سبزی خوردن و نون سرو میکنن. یک غذای کامل و مجلسی!

شامی کباب

شامی کباب یه غذای خوشمزه و آسونه که با گوشت چرخ کرده درست میشه. با نون بربری یا نون لواش خیلی میچسبه. گوشت چرخ کرده، سیب زمینی پخته، پیاز و ادویه جات مواد اصلی این غذا هستند. گوشت چرخ کرده رو با سیب زمینی پخته و پیاز رنده شده مخلوط میکنن. بهش ادویه جات اضافه میکنن و ورز میدن. به صورت گرد در میارن و توی روغن سرخ میکنن. با گوجه فرنگی و خیارشور سرو میکنن. یک غذای ساده و خوشمزه!

خوراک مرغ ریش ریش

خوراک مرغ ریش ریش یه غذای خوشمزه و آسونه که با مرغ پخته شده درست میشه. با نون باگت یا نون تست خیلی میچسبه. مرغ پخته، پیاز، رب گوجه فرنگی، ادویه جات و قارچ مواد اصلی این غذا هستند. مرغ رو میپزن و ریش ریش میکنن. پیاز رو تفت میدن و رب گوجه فرنگی رو بهش اضافه میکنن. مرغ ریش ریش شده و قارچ رو هم بهش اضافه میکنن. با ادویه جات طعمش رو بهتر میکنن. با خیارشور و گوجه فرنگی سرو میکنن. یه غذای خوشمزه و سیر کننده!

دلمه برگ مو

دلمه برگ مو یه غذای سنتی و خوشمزه است که با برگ مو و مواد میانی درست میشه. با نون لواش خیلی میچسبه. برگ مو، برنج، لپه، سبزیجات معطر و گوشت چرخ کرده مواد اصلی دلمه برگ مو هستند. برنج و لپه رو از قبل خیس میکنن و میپزن. گوشت چرخ کرده رو با برنج، لپه و سبزیجات معطر مخلوط میکنن. برگ مو رو میپیچن و توی قابلمه میذارن تا بپزه. با ماست سرو میکنن. یه غذای کامل و مجلسی!

سمبوسه

سمبوسه یه میان وعده یا غذای سبک و خوشمزه است که با نون لواش و مواد میانی درست میشه. با سس تند خیلی میچسبه. نون لواش، سیب زمینی پخته، پیاز، سبزیجات معطر و ادویه جات مواد اصلی سمبوسه هستند. سیب زمینی پخته رو با پیاز، سبزیجات معطر و ادویه جات مخلوط میکنن. نون لواش رو برش میزنن و مواد رو داخلش میذارن و میپیچن. توی روغن سرخ میکنن. با سس تند سرو میکنن. یه میان وعده خوشمزه و تند!

پیراشکی گوشت

پیراشکی گوشت یه غذای خوشمزه و پرطرفداره که با خمیر و مواد گوشتی درست میشه. با سس کچاپ خیلی میچسبه. خمیر پیراشکی، گوشت چرخ کرده، پیاز، فلفل دلمه ای، قارچ و ادویه جات مواد اصلی پیراشکی گوشت هستند. گوشت چرخ کرده رو با پیاز، فلفل دلمه ای و قارچ تفت میدن. خمیر پیراشکی رو باز میکنن و مواد گوشتی رو داخلش میذارن. پیراشکی ها رو توی روغن سرخ میکنن یا توی فر میپزن. با سس کچاپ سرو میکنن. یه غذای خوشمزه و سیر کننده!

سیب زمینی سرخ کرده با تخم مرغ


لیست غذاهای نونی ایرانی: 21 ایده خوشمزه از نی نی سایت!

لیست غذاهای نونی ایرانی: 21 ایده خوشمزه از نی نی سایت!

سیب زمینی سرخ کرده با تخم مرغ یه شام ساده و خوشمزه ست. کافیه سیب زمینی ها رو خلالی کرده و سرخ کنید و بعد تخم مرغ ها رو روش بشکنید تا بپزه. میتونید بهش نمک، فلفل و کمی پودر آویشن هم اضافه کنید. بعضی ها پیاز داغ هم بهش اضافه می کنن که طعمش رو بهتر میکنه. با نون بربری یا نون لواش سرو میشه. یه شام فوری و خوشمزه!بچه ها هم خیلی دوست دارن!خیلی سریع آماده میشه!


1. کتلت

کتلت یکی از محبوب‌ترین و ساده‌ترین غذاهای نونی است. سیب زمینی رنده شده، گوشت چرخ کرده، پیاز و ادویه جات ترکیب می شوند و در روغن سرخ می شوند. در نی نی سایت، خیلی از مامان‌ها از اضافه کردن یک قاشق آرد نخودچی برای انسجام بهتر کتلت‌ها تعریف کرده‌اند. اضافه کردن کمی سبزی معطر (مثل جعفری خرد شده) طعم کتلت را عالی می‌کند. برای تنوع بیشتر، می‌توانید کمی فلفل دلمه ای نگینی خرد شده هم به مواد کتلت اضافه کنید. کتلت را می‌توانید با نان باگت یا نان لواش سرو کنید. همراه خیارشور و گوجه فرنگی طعم بهتری دارد. حتی می‌توانید با نان همبرگری یک مینی برگر خوشمزه درست کنید.

2. کوکو سیب زمینی

کوکو سیب زمینی هم مثل کتلت، یک غذای ساده و خوشمزه است که با سیب زمینی آب پز رنده شده، تخم مرغ، پیاز و ادویه جات درست می شود. در نی نی سایت، خیلی از کاربران تاکید دارند که برای پفکی شدن کوکو، باید سیب زمینی ها را بعد از پختن کاملا خنک کنید و بعد رنده کنید. اضافه کردن کمی زعفران دم کرده هم عطر و طعم فوق العاده ای به کوکو می دهد. می‌توانید کمی سیر رنده شده هم به مواد کوکو اضافه کنید. کوکو سیب زمینی را می‌توانید با نان و ماست سرو کنید. ترشی هم انتخاب خوبی برای کنار کوکو سیب زمینی است. کوکو سیب زمینی سرد هم خوشمزه است و می‌توانید در ساندویچ استفاده کنید.

3. کوکو سبزی

اضافه کردن گردوی خرد شده و زرشک هم طعم کوکو سبزی را بی نظیر می کند. برخی افراد کمی سیر رنده شده هم به کوکو سبزی اضافه می‌کنند. کوکو سبزی را با نان و ماست یا ترشی سرو می‌کنند. کوکو سبزی یک گزینه عالی برای وعده شام سبک است. می‌توانید کوکو سبزی را به صورت ساندویچ هم میل کنید.

4. املت

املت یکی از سریع‌ترین و آسان‌ترین غذاهایی است که می‌توان برای صبحانه، ناهار یا شام تهیه کرد. تخم مرغ، گوجه فرنگی و ادویه جات مواد اصلی املت هستند. در نی نی سایت، املت‌های متنوعی پیشنهاد شده است، مثل املت با قارچ، فلفل دلمه ای، پنیر پیتزا و سوسیس. برای اینکه املت خوشمزه تری داشته باشید، می‌توانید کمی سیر رنده شده به آن اضافه کنید. برخی افراد از رب گوجه فرنگی برای خوش رنگ تر شدن املت استفاده می کنند. املت را می‌توانید با نان تازه و کره سرو کنید. یک لیوان چای داغ هم می‌تواند املت را لذت بخش تر کند. املت را می‌توانید به صورت رولتی هم درست کنید.

5. میرزا قاسمی

میرزا قاسمی یک غذای شمالی خوشمزه است که با بادمجان کبابی، گوجه فرنگی، سیر و تخم مرغ درست می شود. در نی نی سایت، تاکید شده که برای خوش طعم شدن میرزا قاسمی، باید بادمجان ها را روی ذغال کباب کنید. بهره‌گیری از گوجه فرنگی های رسیده و آبدار هم در طعم میرزا قاسمی تاثیر زیادی دارد. اضافه کردن کمی فلفل سبز تند هم می‌تواند میرزا قاسمی را دلچسب تر کند. میرزا قاسمی را با نان تازه، سیر ترشی و زیتون سرو می کنند. یک کاسه ماست و خیار هم می‌تواند کنار میرزا قاسمی قرار بگیرد. می‌توانید میرزا قاسمی را به عنوان پیش غذا هم سرو کنید.

6. الویه

سالاد الویه یک غذای سرد و خوشمزه است که با سیب زمینی آب پز، مرغ پخته، تخم مرغ آب پز، خیارشور و سس مایونز درست می شود. در نی نی سایت، خیلی از مامان‌ها پیشنهاد می کنند که برای خوشمزه تر شدن الویه، از مرغ ریش ریش شده به جای مرغ خرد شده استفاده کنید. اضافه کردن نخود فرنگی و ذرت هم به الویه طعم و ظاهر بهتری می دهد. برخی افراد از هویج رنده شده هم در الویه استفاده می کنند. الویه را می‌توانید با نان تست یا نان باگت سرو کنید. سالاد کاهو و گوجه فرنگی هم می‌تواند کنار الویه سرو شود. الویه را می‌توانید در یخچال نگهداری کنید و به عنوان میان وعده هم میل کنید.

7. کشک بادمجان

کشک بادمجان یک غذای سنتی و خوشمزه است که با بادمجان سرخ شده، کشک، سیر و پیاز داغ درست می شود. در نی نی سایت، توصیه شده که برای اینکه کشک بادمجان خوشمزه تری داشته باشید، بادمجان ها را قبل از سرخ کردن کمی نمک بزنید تا تلخی آنها گرفته شود. اضافه کردن گردوی خرد شده و نعناع داغ هم طعم کشک بادمجان را بی نظیر می کند. برخی افراد از پیاز داغ فراوان در کشک بادمجان استفاده می کنند. کشک بادمجان را با نان تازه، سبزی خوردن و گردو سرو می کنند. یک کاسه ترشی هم می‌تواند کنار کشک بادمجان قرار بگیرد. می‌توانید کشک بادمجان را به عنوان پیش غذا هم سرو کنید.

8. اشکنه

اشکنه یک غذای سنتی و ساده است که با پیاز داغ، سیب زمینی، شنبلیله خشک و تخم مرغ درست می شود. می‌توانید از سبزیجات خشک معطر دیگر هم در اشکنه استفاده کنید. اشکنه را با نان خشک و سبزی خوردن سرو می‌کنند. اشکنه یک غذای مناسب برای روزهای سرد سال است. می‌توانید اشکنه را به عنوان یک غذای گیاهی هم تهیه کنید.

9. عدسی

عدسی یک غذای ساده، مقوی و خوشمزه است که با عدس، پیاز، سیب زمینی و ادویه جات درست می شود. در نی نی سایت، توصیه شده که برای اینکه عدسی خوشمزه تری داشته باشید، عدس ها را از قبل خیس کنید. اضافه کردن کمی هویج رنده شده به عدسی هم طعم آن را بهتر می کند. برخی افراد از سیر رنده شده هم در عدسی استفاده می کنند. عدسی را با نان تازه، آبلیمو و گلپر سرو می کنند. عدسی یک غذای مناسب برای وعده صبحانه یا شام است. می‌توانید عدسی را با کمی پیاز داغ تزیین کنید.

10. خوراک لوبیا

خوراک لوبیا یک غذای ساده، مقوی و خوشمزه است که با لوبیا چیتی، پیاز، رب گوجه فرنگی و ادویه جات درست می شود. در نی نی سایت، تاکید شده که برای اینکه لوبیا چیتی ها خوب بپزند، باید آنها را از قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید. اضافه کردن کمی سیب زمینی نگینی خرد شده به خوراک لوبیا هم طعم آن را بهتر می کند. برخی افراد از هویج رنده شده هم در خوراک لوبیا استفاده می کنند. خوراک لوبیا را با نان تازه و ترشی سرو می کنند. خوراک لوبیا یک غذای مناسب برای فصل زمستان است. می‌توانید خوراک لوبیا را با کمی جعفری خرد شده تزیین کنید.

11. سوسیس تخم مرغ

سوسیس تخم مرغ یک غذای سریع و آسان است که با سوسیس، تخم مرغ و ادویه جات درست می شود. می‌توانید از سس کچاپ یا سس خردل هم برای طعم دادن به سوسیس تخم مرغ استفاده کنید. سوسیس تخم مرغ را با نان تازه و خیارشور سرو می‌کنند. سوسیس تخم مرغ یک غذای مناسب برای وعده صبحانه یا شام است. می‌توانید سوسیس تخم مرغ را به صورت ساندویچ هم میل کنید.

12. نون پنیر سبزی

نون پنیر سبزی یک غذای ساده و سبک است که با نان، پنیر و سبزی خوردن درست می شود. می‌توانید از سبزیجات معطر مختلف (مثل ریحان، نعناع و ترخون) در نون پنیر سبزی استفاده کنید. نون پنیر سبزی را می توان به عنوان صبحانه، میان وعده یا شام سرو کرد. نون پنیر سبزی یک غذای مناسب برای پیک نیک و مسافرت است. می‌توانید نون پنیر سبزی را به صورت لقمه های کوچک و زیبا تزیین کنید.

13. نیمرو

نیمرو یکی از ساده ترین و سریع ترین غذاهایی است که می توان برای صبحانه، ناهار یا شام تهیه کرد. فقط کافیست تخم مرغ را در روغن سرخ کنید. در نی نی سایت، توصیه شده که برای داشتن یک نیمرو با زرده عسلی، حرارت را کم کنید و اجازه دهید تخم مرغ به آرامی بپزد. اضافه کردن کمی نمک و فلفل به نیمرو طعم آن را بهتر می کند. می‌توانید از روغن زیتون یا کره برای سرخ کردن تخم مرغ استفاده کنید. نیمرو را با نان تازه و کره سرو می کنند. یک لیوان چای داغ هم می‌تواند نیمرو را لذت بخش تر کند. می‌توانید نیمرو را با کمی سبزی خرد شده تزیین کنید.

14. تست فرانسوی (تُست)

تست فرانسوی یک صبحانه یا میان وعده خوشمزه است که با نان تست، تخم مرغ، شیر و شکر درست می شود. در نی نی سایت، توصیه شده که برای داشتن یک تست فرانسوی خوشمزه، نان تست ها را به مدت کوتاهی در مخلوط تخم مرغ و شیر خیس کنید تا نرم شوند. اضافه کردن کمی دارچین به مخلوط تخم مرغ و شیر طعم تست فرانسوی را بی نظیر می کند. می‌توانید از اسانس وانیل هم در مخلوط تخم مرغ و شیر استفاده کنید. تست فرانسوی را می‌توانید با عسل، مربا، میوه های تازه یا پودر قند سرو کنید. تست فرانسوی یک غذای مناسب برای مهمانی های صبحانه است. می‌توانید تست فرانسوی را به صورت مثلثی برش بزنید و تزیین کنید.

15. بورک

بورک یک غذای ترکی است که با خمیر یوفکا و مواد مختلف (مثل گوشت، پنیر یا سبزیجات) درست می شود. اضافه کردن ادویه جات معطر به مواد میانی بورک طعم آن را بهتر می کند. بورک را می توان به عنوان پیش غذا، میان وعده یا شام سرو کرد. بورک یک غذای مناسب برای مهمانی ها و دورهمی ها است. می‌توانید بورک را به شکل های مختلف (مثل رول، مثلث یا مربع) بپیچید.

16. پیراشکی

پیراشکی یک غذای روسی است که با خمیر و مواد مختلف (مثل گوشت، سیب زمینی یا مربا) درست می شود. اضافه کردن ادویه جات معطر به مواد میانی پیراشکی طعم آن را بهتر می کند. پیراشکی را می توان به صورت سرخ شده یا پخته در فر تهیه کرد. پیراشکی یک غذای مناسب برای پیک نیک و مسافرت است. می‌توانید پیراشکی را به شکل های مختلف (مثل گرد، بیضی یا ستاره) درست کنید.

17. سمبوسه

سمبوسه یک میان وعده یا پیش غذای محبوب است که با نان لواش یا خمیر و مواد مختلف (مثل سیب زمینی، گوشت یا سبزیجات) درست می شود. می‌توانید از جعفری خرد شده و گشنیز هم در مواد سمبوسه استفاده کنید. سمبوسه را با سس انبه یا سس فلفل سرو می کنند. سمبوسه یک غذای مناسب برای مهمانی ها و دورهمی ها است. می‌توانید سمبوسه را به صورت مثلثی یا رولی بپیچید.

18. فلافل

فلافل یک غذای گیاهی و خوشمزه است که با نخود، سبزیجات و ادویه جات درست می شود. در نی نی سایت، تاکید شده که برای داشتن فلافل های ترد و خوشمزه، باید نخودها را به مدت 24 ساعت خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید. اضافه کردن سیر، پیاز، جعفری و گشنیز به مواد فلافل طعم آن را بهتر می کند. می‌توانید از ادویه جات تند (مثل فلفل قرمز و پودر زیره) هم در فلافل استفاده کنید. فلافل را با نان پیتا، ترشی و سس تاهینی سرو می کنند. فلافل یک غذای مناسب برای گیاهخواران است. می‌توانید فلافل ها را به صورت گرد یا بیضی درست کنید.

19. کباب تابه ای

کباب تابه ای یک غذای ساده و خوشمزه است که با گوشت چرخ کرده، پیاز و ادویه جات درست می شود و در تابه سرخ می شود. در نی نی سایت، خیلی از مامان‌ها پیشنهاد می‌کنند که برای اینکه کباب تابه ای نرم و آبدار شود، از مخلوط گوشت گوسفندی و گوساله استفاده کنید. اضافه کردن یک عدد تخم مرغ به مایه کباب تابه ای هم باعث می‌شود که کباب ها منسجم تر شوند. می‌توانید کمی زعفران دم کرده هم به مایه کباب تابه ای اضافه کنید. کباب تابه ای را با نان، گوجه فرنگی کبابی و فلفل سبز سرو می‌کنند. پلو هم می‌تواند یک گزینه خوب برای سرو در کنار کباب تابه ای باشد. می‌توانید کباب تابه ای را به صورت لقمه های کوچک و یا به صورت یک تکه بزرگ درست کنید.

20. دلمه برگ مو

دلمه برگ مو یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که با برگ مو و مخلوطی از برنج، گوشت چرخ کرده، سبزیجات و ادویه جات درست می‌شود. در نی نی سایت، خیلی‌ها پیشنهاد داده‌اند که برای اینکه دلمه‌ها طعم بهتری داشته باشند، برگ‌های مو را قبل از پیچیدن در آب جوش کمی بجوشانید. اضافه کردن لپه به مواد داخل دلمه، باعث خوشمزه‌تر شدن آن می‌شود. می‌توانید از آلو بخارا یا زرشک هم در مواد دلمه استفاده کنید. دلمه را با سس آبلیمو یا سس انار سرو می‌کنند. دلمه یک غذای مناسب برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها است. می‌توانید دلمه‌ها را به صورت کوچک و یک اندازه بپیچید.

21. کوفته تبریزی

کوفته تبریزی یکی از غذاهای اصیل و مجلسی ایرانی است که با گوشت چرخ کرده، برنج، لپه، سبزیجات معطر و ادویه جات درست می شود و داخل سس گوجه فرنگی پخته می‌شود. در نی نی سایت، خیلی از خانم‌ها تاکید کرده‌اند که ورز دادن گوشت به مدت طولانی، باعث می‌شود که کوفته‌ها وا نروند. اضافه کردن آلو، گردو و پیاز داغ به داخل کوفته‌ها، طعم آن را فوق العاده می‌کند. می‌توانید از تخم مرغ آب پز هم در وسط کوفته‌ها استفاده کنید. کوفته تبریزی را با نان یا برنج سرو می‌کنند. کوفته تبریزی یک غذای مناسب برای مهمانی ها و دورهمی ها است. تزئین کوفته با زرشک و پیاز داغ، زیبایی خاصی به آن می‌بخشد.

نمایش بیشتر

‫4 دیدگاه ها

  1. یه روز داشتم دنبال یه شام ساده می گشتم که نون بخوره و راحت باشه، میرزا قاسمی درست کردم با بادمجون های کبابی و گوجه تازه، وای چه حس خوبی داشت با نون گرم بربری! ممنون بابت این لیست جامع، خیلی به درد بخوره. راستی اگه کسی ترفند خاصی برای کوکو سبزی داره که پف کنه و وا نره خوشحال میشم تو کامنتا بگه، همیشه واسه من چالش بوده 😅 اگه امکانش هست یه مطلب هم بذارین درباره غذای نونی بچه ها که طرفدار بیشتری دارن یا ترفندهای سروشون، ممنون میشم.

  2. فکر کنم این لیست غذای نونی میتونه یه راه نجات واقعی برای روزهایی باشه که خیلی حوصله آشپزی نداری فقط میخوای یه چیز سریع و خوشمزه بخوری. من خودم تو هفته چندبار میرزا قاسمی دستپخت مامانمو با نون داغ میخورم، اون بادمجونایی که با گوجه و سیر جوون میشه عالیه! ممنون که این ایده های خوب رو جمع آوری کردی، اگه راهنمایی یا دستور پخت دقیق تری مثلا برای اشکنه یا حلیم بادمجان داشته باشی بد نیست اضافه کنی. خیلی ها مثل من احتمالا دوست دارن بدونن چجوری این غذاها رو با طعم بهتری درست کنن. اونایی هم که ترفند خاصی برای مثلا کوکوی سبزی یا کتلت دارن چه خوبه اینجا بنویسن شاید به درد بقیه هم بخوره 😊

  3. ماست رو داخل عدسی میریزم که لعاب دار تر بشه، مخصوصا موقع سرو با نون سنگک حسابی میچسبه.

    یه بار تو کشک بادمجون از کدو سبز رنده شده هم استفاده کردم، عجیب طعم خوبی داد.

    برای میرزا قاسمی گوجه فرنگی رو تو تابه دودی کنین، عطرش چند برابر میشه.

    چند تا برگ نعنا توی مواد کوکو سبزی له کنین، کلی خوشبوتر میشه.

    سیب زمینی سرخ کرده رو با زرده تخم مرغ آبپز مخلوط کنین، تو نون تست یه عالمه مزه میده.

    زرشک خشک رو تو کتلت بریزین، ترشیش با چربی گوشت جفت میشه.

    اشکنه رو با نون خشک که تو فر یا کنار اجاق گرم کردین بخورین، قوامش بیشتر میشه.

    فلافل رو با برگه زردآلو بخورین، شیرینی و ترشی رو همزمان حس میکنین.

  4. یک شب مهمان داشتیم و حسابی سر در گم بودم که چه غذایی درست کنم. یاد پستت افتادم و میرزا قاسمی رو امتحان کردم. یک نکته که خیلی کمک کرد این بود که بادمجان ها رو قبل از کباب کردن کمی نمک بزنی تلخی اش میره. بعضی ها دوست دارن تخم مرغ رو مستقیم توی مواد نریزند و جدا بپزند و بعد اضافه کنند.

    راستی حلیم بادمجان هم که اشاره کردی یه پیشنهاد عالیه. یاد مادربزرگم افتادم که گاهی اول پیاز رو تفت میداد بعد بادمجان ها رو اضافه می کرد تا طعم بهتری بگیره.

    نظر دیگران رو هم دوست دارم بدونم که برای کتلت چه چیزهای جدیدی امتحان کردن. بعضی ها میگن شیر خشک جایگزین خوبیه برای آرد نخودچی.

    سیب زمینی سرخ کرده با تخم مرغ راه حل همیشگی من برای شام های عجله ایه. اخیرا کشف کردم اگر سیب زمینی رو با کمی پودر سیر و آویشن مزه دار کنی خیلی خوشمزه تر میشه.

    دوست دارم بدونم تو کوکو سبزی از چه ترکیب سبزی هایی استفاده می کنی. من شوید زیاد میریزم چون عطرش رو خیلی دوست دارم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا